MATLAB


Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, cu ajutorul fondurilor Hasso Plattner Institute, a achizitionat o licenta Matlab Campus completa (Matlab+Simulink+toate toolbox-urile+resurse de invatare). Aceasta permite instalarea MATLAB pe un numar nelimitat de calculatoare din intranetul ULBS, precum si pe sistemele, telefoanele sau tabletele studentilor inmatriculati sau ale cadrelor didactice titulare.

Pentru instalarea individuala (cadre didactice si studenti, maxim 4 device-uri), utilizatorii pot sa se inregistreze cu mail-ul @ulbsibiu.ro pe portal, unde, pe linga fisierele de instalare, sunt de asemenea accesibile: Matlab Online (asemanatoare licentei stand-alone, accesibila de oriunde, 5GB stocare), Matlab Grader (e-learning pentru lucrari de laborator cu studentii si teme) si resursele de invatare.

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu se alătură celor peste 800 de școli din întreaga lume, care folosesc deja licența pentru campusul MathWorks.

Licența MATLAB și Simulink include analize, proiectare, modelare, simulare, generare de coduri și produse de testare pentru domeniile inginerie și științe, plus finanțe de calcul pentru domeniile economice. Prin acordul dintre Universitatea Lucian Blaga din Sibiu și MathWorks, utilizatorii vor avea acces la software și documentația asociată, precum și acces imediat la noile versiuni.

Portalul ULBS MATLAB poate fi accesat aici: https://matlab.ulbsibiu.ro